about stuff entry

Hello There

Assalamualaikum.
✔ HELLO i'm Liyana Nadzirah ツ
✔ 8teen years old ツ
✔ Segamat Johor ツ
✔ Just an ordinary girl ツ
✔ love to laugh ツ
✔ love to singing ツ

Screamow


Credits

Fully Edited : Amirra Najihah
Photo : Tumblr
Best Viewed : Google Chrome
I'm backkkkkk.
Saturday, September 28, 2013 | 2:18 AM | 0 comments

Assalamualaikum. Wowww seriously memang dah tak aktif berblogging dah sekarang. Ni pun tak tahu kenapa rajin pulak. Arghhh rindu nya nak aktif berblogging macam dulu. Mana tak nya, sekarang orang sibuk dgn WeChat lah LINE tu semua, ye dok? :D Terlalu banyak cerita sampai tak tahu nak cerita yg mana satu. Jadi yana buat keputusan untuk tidak bercerita tanpa memeningkan kepala sendiri. Hahaha. Banyak sangat dah benda jadi lately. Apa yg penting kite kena redha and hadapi semua dugaan ni. Rindu nya dengan zaman sekolah :') Rindu Mama Jah so bad! Kalau lah dapat belajar math dengan die lagi mesti best. I miss everythingggggg! :*


Salam Ramadhan.
Thursday, July 18, 2013 | 8:45 AM | 0 comments

Assalamualaikum semua :) Berbuka apa harini? Meja makan confirm penuh dgn makanan! Lagi-lagi kalau pergi Bazaar Ramadhan, confirm semua makanan nak beli. Konon macam boleh habis semua tu, kang bila malam nak "mentong" memang pandang jelah jawabnya :p Harini yana berbuka murtabak. Suke sangat dgn murtabak tapi tapi tapi susahnya nak jumpa kuah murtabak yang urmphh! Nak sedap buat sendiri jelah yana oi :/ Malam ni yana dengar semua lagu Linkin Park , dah lama tak dengar best pulak , kahkah -.-

Nak beli baju raya kaler merah tahun niiiiiiiii. Tapi bile usha-usha tadi baju yang yana berkenan semua bukan kaler merah! Aisehmen :3 Lepastu nak beli Half Moon Shawl banyak-banyak! amboi tamak kau yana, muahaha! Goodnight guys. Xoxo.